Contact

Web: www.gsolution.ro
E-mail: office@gsolution.ro
Telefon: 0752 165 562
Adresa: Str Fetesti, nr. 5, Sector 3, Bucuresti

Global Personal Solution
Compania noastra va pune la dispozitie un pachet complet de servicii pentru resurse umane, protectia muncii, prevenirea si stingerea incendiilor si supravegherea tehnica a instalatiilor si echipamentelor din domeniul ISCIR.

Securitate si Sanatate in Munca

Auditul sanatatii si securitatii in munca
În România, ca de altfel în întreaga Uniune Europeană, există numeroase cerinţe legale referitoare la sănătatea şi securitatea ocupaţională care se aplică potenţialelor efecte vătămătoare legate de activităţile în muncă şi care pot fi extinse dincolo de locul de muncă, către toţi cei care pot fi afectaţi de activităţile desfăşurate.
Auditul Securitatii si Sanatatii in Munca se efectueaza la cererea angajatorului, in vederea respectarii prevederilot art.12 alin.1 din Legea nr. 319/2006, in conformitate cu SR OHSAS 18001:2008.
Auditul Securitatii si Sanatatii in Munca este o component a evaluarii sanatatii si securitatii in munca si este considerat un instrument esential pentru realizarea obiectivelor angajatorilor in domeniul calitatii securitatii si sanatatii in munca.
Scopul principal al auditului S.S.M. este de a evalua actiunile corective necesare pentru eliminarea deficientelor si pentru a identifica caile de imbunatatire a sistemului de management.